Bilete Horațiu Mălăele - Sunt un orb - 23 dec '19, ora 21:00 - Comics Club

Horațiu Mălăele - Sunt un orb

Comics Club, București

luni, 23 decembrie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Farseur din vocație, cu șarm, inteligență și umor, Horațiu Mălăele va face o noua demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe “lovituri de teatru”, așa cum trebuie să fie un bun show de improvizație.

Atentie! Clubul se va deschide la ora 19:30, spectacolul va incepe la 21:00!

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Convins ca rasul va mantui, spectacolul "sunt un orb" cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. "Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra“, spune Horatiu Mălălele.

Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.Artistul isi provoaca spectatorii cu umor si sinceritate intr-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de ras in hohote“

ATENȚIE: Dacă ați luat toate biletele de pe același nume NU aveți nevoie de rezervare. Dacă le-ați luat separat sunați la 0741 426 426 și menționați că vreți să fiți așezați la aceeași masă.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.