Bilete Una Scurta - Invitat Cuza (Noaptea Tarziu) - 28 sep '21, ora 20:00 - Comics Club

Una Scurta - Invitat Cuza (Noaptea Tarziu)

Comics Club, București

marți, 28 septembrie '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Marți, 28 septembrie, mare filmare mare cu invitatul nostru special: Cuza! Așa că hai să îți arăți toți dinții la Comics Club! A se consuma cu gura până la urechi.
Prezentator : Vio
 
Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.